SPARITUAL

piatok 28. marca 2014

Základná výbava III. Podkladový lak





Podkladový lak to je veru zázrak! Nebudete veriť, kým ho nezačnete používať a verte nám, že keď už raz začnete, tak potom neprestanete. Že ste doteraz nič také neskúšali? Tak si potom rýchlo otvorte náš e-shop http://eshop.zahir.sk/ a objednajte si tento zázrak, ktorý sa volá RESURFACE® vyhladzujúci podkladový lak.
Podladové laky sú alfou a omegou pri manikúre. Či už ide o domácu alebo profesionálnu manikúru, mali by ste si dať záležať na tom, aby ste mali doma kvalitný podkladový lak. Podkladový lak je prvý lak, ktorý si dávate na nechty predtým než nanesiete farebný. Lak, ktorý Vám tu dnes odporúčame vyhladzuje drsný povrh nechtov a zároveň vypĺňa ryhy. Podľa návodu sa lak odporúča nanášať v jednej vstve pred použitím farebného laku, ale my Vám ho odporúčame nanášať dvakrát, tak ako to robíme my v našich salónoch. Vďaka tomu lak dlhšie na nechtov vydrží a bude vyzerať omnoho krajšie. Pdokladový lak taktiež dodáva nechtom výživu a zabezpečuje, aby farebné laky nezafarbovali Vás necht.
 Lak môžete použiť aj samostatne bez následného použitia farebného laku, nechty budú vyzerať pekne, upravene. Nezabudnite ho však pred ďalším použitím tiež odlakovať, aj keď je priesvitný.

A zoženiete ho za 15,8 e.