SPARITUAL

utorok 18. marca 2014

Základná výbava na domácu manikúru I.





Aj keď je strávenie hodinky na manikúre neskutočný relax, pravda je taká, že sa mu oddáva len veľmi málo žien. Čo je síca chyba, ale my Vám na druhú stranu radi poradíme ako si môžete urobiť kvalitnú manikúru aj Vy samé doma. Základom je nakúpiť si poriadnu výbavu, ktorá Vám nepoškodí nechty a vydrží Vám veľmi dlho. Nie je to nič zložité, na začiatok budete potrebovať - kvalitný pilní, peeling, krém a laky na nechty. Všetky tieto veci si postupne rozoberieme, aby ste v nich mali prehľad a vedeli ste si ľahko vyskladať vlastnú domácu manikúru.

Pilník je základom domácej starostlivosti a mali by ste poriadne zvážiť, že do akého pilníka investujete. Sami iste viete, že ak si kúpite pilník v drogérii za pár použití sa stupí a môžete ho vyhodiť. Na druhú stranu silné pilníky (napr. sklenený) sú pre nechty veľmi nebezpečné a môžu spôsobovať ich štiepenie.






My v Sparitual určite odporúčame na začiatok ekologický pilník, ktorý je voči nechtom šetrný. Nechty ľahko upravíte do požadovaného tvaru pričom pilník vydží neskutočne dlho, nie je ho treba meniť roky. Ak Vám nemôže manikérka urobiť výber podľa Vašej štruktúry nechtov menej je vždy viac a preto odporúčame pre samo-používateľov tento extra jemný čierny peeling.
 V ponuke však máme aj hrubšie pilníky, ale máloktorá žena vie sama dobre odhadnúť, ktorý jej vyhovuje najlepšie a preto je lepšie siahať po jemnejších pilníkoch.