SPARITUAL

utorok 25. marca 2014

Základná výbava II. peeling







Tak ako sme Vám písali postupne Vám predstavíme výrobky, ktoré by Vám nemali chýbať ak si chcete urobiť kvalitnú domácu manikúru. Minule sme Vám písali o dôležitosti nechtového pilníka a dnes a budeme venovať ďalšiemu dôležitému kroku- peelingu. Väčšina z nás si robí peeling doma na tele či na tvári avšak veľa žien zabúda venovať pozornosť rukám. 
SPARITUAL peeling Look inside scrub masque patrí medzi výrobky, ktoré by Vám určite nemali doma chýbať. Jednak preto, že je to všestranný výrobok, ktorý môžete použiť na celé telo a jednak pre jeho neskutočné kvality. 
Peeling je vyrobený zo 77% organických ingrediencií a obsahuje zložky ako olej z avokáda či organické bambucké maslo. Jeho veľkou výhodou je, že pokožku jednak zbavuje odumretých buniek a jednak ju následne hydratuje a dodá jej, čo potrebuje.
Použitia sa nemusíte nijako báť- zvládnete ho hravo doma. Zoberte si do rúk menšiu dávku peelingu a jemne, krúživými pohybmi si začnite masírovať ruky. Takúto jemnú masáž vykonávajte také dve minúty kedy sa pokožka stihne dostatočne prekrviť. Nakoľko ide o multifunkčný výrobok, ktorý má v sebe aj masku nechajte produkt pôsobiť na rukách ďalších 5 minút. Potom len produkt umyte a ste vybavené!

To už máme dva výrobky za sebou, ste zvedaví, čo pôjde ďalšie?