SPARITUAL

štvrtok 13. marca 2014

Vyzbrojte svoje nechty našimi krásnymi jarnými lakmi!

Určite ste si mohli všimnúť, že jar je už tu! Slniečko nám svieti čoraz častejšie a navyše denne pribúdajú teploty. Pomaly ale isto, je dobré odložiť všetky síce krásne, ale tmavé laky na nechty a je dobré nahradiť ich svetlejšími a veselšími jarnými farbami. Dnes Vám prinášame zopár užitočných jarných inšpirácií, ktoré nájdete na našej stránke a V našom e-shope http://eshop.zahir.sk/sparitual/ . Všetky laky sú kvalitnej značky SPARITUAL, ktorá patrí medzi popredných výrobcov vegánskej kozmetiky a sme veľmi hrdí, že ju môžeme mať v našom e-shope!


Prvá krásna jarná sasa sa  volá Brillance a obsahuje krásny ružový lak Magnify a k tomu nadlak Brilliance, ktorý Vám za pomoci jedného ťahu pomôže vyčarovať krásny modro-zelený efekt.
Sada obsahuje 15 ml lak Magnify a 15 ml nadlak Brilliance.


Druhá sada  je splneným snom každej romantickej duše. Darčeková sada In Pink obsahuje 3 krásne odtiene ružovej  a jednu metalickú zlatú. S takouto sadou môžete vytvoriť neskonečne veľa rôznych stylingov a byť každý deň iná. 
4 x 5 ml lak na nechty (Idyllic, Loving in pink, Fran-tastic pink a Love is in the air)



Posledná sada Inifinetely loving obsahuje dva prekrásne laky, z ktorými budú Vaše nechty vyzerať ako z časopisu. Jeden svetlejší lak Idyllic je ideálny na každodenné nosenie či už do práce alebo len tak a Infinitely loving je ideálnym spoločníkom na poobedný drink s kamarátkou. V tomto sete nájdete ako darček zdarma mini lesk na pery Inifinitely loving.