SPARITUAL

štvrtok 3. apríla 2014

Základná výbava IV. Lak na nechty

To, či doma potrebujete alebo nepotrebujete mať lak na nechty je samozejme diskutabilné a je úplne normálne, ak si nechty nelakujete a preferujete ich prirodzené. Veľa žien však z času na čas zláka kúpa nejakého laku, ktorý síce v obchode vyzeral famózne, ale doma potom zrazu nevedia, čo s ním robiť. Ak nie ste zberateľka lakov a svoju lakovú ,,kolekciu" si ešte len budujete je dobré začať s určitými strategickými farbami. Že neviete, ktoré to sú? Nevadí, my Vám dnes radi poradíme!

Základným lakom na nechty, ktorý by Vám doma nemal chýbať bez ohľadu na to, či si nechty lakujete alebo nie je lak nejakej nude telovej farby. Takýto lak je úplne univerzálny a hodí sa na každý deň a na každú príležitosť. Ideálnym lakom je SPARITUAL Grace .



Grace je lak, ktorým si kľudne môžete začať vytvárať Vašu zbierku, pretože je nenápadný, elegantný a urobí z Vašich nechtov nechty celebrity. Lak zoženiete v našom e-shope http://eshop.zahir.sk/  a môžete nám veriť, že je to výborná investícia, ktorá Vám vydrží veľmi dlho.