SPARITUAL

piatok 25. apríla 2014

Najväčšie pecky z výpredajov! Neprehliadnite!




Dúfame, že všetci viete že na našej stránke http://eshop.zahir.sk/ prebiehajú skvelé zľavy, ktoré by ste si nemali jednoznačne nechať ujsť! Nakúpiť si môžete skvelé veci za úžasné ceny, z ktorých sa potom budete tešiť ešte viac lebo ste skvele ušetrili!







Darčeková sada Instinctual - Ak vás lákajú vyskúšať Sparitual laky na nechty nie je lepšia príležitosť ako teraz! V akcii máte kopec jednotlivých lakov, ale aj túto krásnu sadu! V sade sa nachádzajú dva jarno/letné laky spolu s krásnym leskom! Tie sú teraz v skvelej zľave 15,4 e!

 
Máte nad 30? Potom by ste si aspoň raz za čas mali dopriať kvalitný krém na ruky a ešte lepšie je koncentrované sérum! Naše zázračné
HANDPRINT® HAND SERUM nájdete teraz tiež v skvelej akcii z pôvodnej ceny 39 eúr je teraz v akcii o viac ako desať eúr 27,9!


Či už si lakujete nechty alebo nie, krásne pevné a silné ich chceme maž každá! Presne na ten účel slúži Protein Boost, ktorý krásne posilňuje nechty. Lak sa nanáša ako podkladový a pomáha posilňovať krehké, lámavé a suché nechtíky. Toto všetko robí vďaka sójovému proteínu, kaktusovému a uhorkovému extraktu a sójovému proteínu. Za skvelú cenu zoženiete aj tento booster, ktorý teraz nájdete za 11,06 e!

Krásne nakupovanie!