SPARITUAL

sobota 3. mája 2014

Čo kúpiť mamine ku dňu matiek!

A je tu opäť ten čas v roku kedy budú všetky maminy oslavovať veľmi pekný sviatok! Určite nezabudnite budúcu nedeľu niečím potešiť aj tú Vašu maminu. Dnes sme si pre Vás pripravili zopár nápadov, ktoré by určite Vašu maminu veľmi potešili a pripravili by jej zopár veľmi príjemných chvíliek.
Tak čo, ste zvedavý čo to bude?


Aj Vy máte pocit, že Vaša mamina býva v strese a mala by častejšie oddychovať? Čo tak jej k tomu trochu dopomôcť? V SPARITUAL máme neskutočne relaxačné sviečky s názvom Close your eyes, ktoré naplnia priestor krásnou vôňou esenciálnych olejov. K zapálenej sviečke si stačí už len ľahnúť a nechať sa unášať príjemnou vôňou!


Na našej stránke sme veľa krát písali o tom, že kvalitný peeling je veľmi dôležitá vec,ktorú si však málo žien dopraje. Peeling odstráni staré zvyšky pokožky, pokožku krásne vyhladí a prekrví. Peeling je dobré dopriať si aspoň raz za týždeň, ale pozor! Je potrebné vyhradiť si na neho trochu času. Každú časť tela je dobré masírovať aspoň dve minútky nech je peeling efektívny. A čo Vaša mamina? Má doma nejaký kvalitný peeling?



Posledný tip, ktorá nám nedá nespomenúť je táto prekrásna darčeková sada Explore. Sada sa skladá z dvoch prekrásnych lakov určených presne na toto obdobie a navyše je v nej ako darček krásny prívesok vytvorený z ručne nazbieraných listov a obalený v recyklovanej mosadze. Je to krásny doplnok do každého výstrihu!

Dúfame, že sme Vás dnes inšpirovali a ak by ste chceli predsa len niečo iné všetky naše výrobky nájdete v našom e-shope: