SPARITUAL

utorok 15. apríla 2014

Posledný kúsok základnej výbavy krém na ruky


Dnes nám tu ostáva posledný výrobok, ktorý by Vám určite nemal chýbať vo Vašej výbave. Nie je to žiadna novinka a určite aj Vy poznáte to staré dobré, že ,, vek ženy spoznáte aj podľa jej rúk". Je to pravda. Môžete sa o seba starať koľko chcete ale ak Vaše ruky vyzerajú nepestovane je to naozaj nepekná vizitka. A k tomu stačí tak málo. Ruky denno-denne trpia či už pri manuálnej práci alebo pri práci s počítačom. Okrem toho ich zaťažujeme pravidelným umývaním a používaním rôznych chemických prostriedkov vrátane nekvalitných mydiel.
Aby ste rukám navrátili ich stratenú hydratáciu je potrebné ich pravidelne krémovať a dopriať im aspoň raz za týždeň domácu masáž rúk, čím ich prekrvíte a dostanete krém do hlbších vrstiev. My v Sparitual nedáme dopustiť na náš krém Handprint Hand Salve, ktorý je vyrobený zo 76% certifikovaných organických zložiek. Obsahuje bambucké maslo, ktoré je najlepším pomocníkom na hydratáciu a výživu rúk, ďalej Aloe a výťažky z rôznych olejov a semien. Jeho výsledky pocítite hneď - ruky sú jednak hebšie a jednak sa Vám na rukách vytvorí ochranná vrstva, ktorá ich chráni pred stratou hydratácie.

Veľa výrobkov záleží na Vašich osobných preferenciách. Či si nechty lakujete alebo nie, stačí ak ich máte upravené. Ale zosušené ruky, ktoré pnú a v 30 vyzerajú ako ruky 60 ročnej stareny to je naozaj výsledok zanedbanej hydratácie. Starajte sa o Vaše ruky už dnes a uvidíte ako sa Vám odmenia.

Krém zoženiete v našom e-shope: http://eshop.zahir.sk/katalog/product/269-HANDPRINTR-HAND-SALVE/