SPARITUAL

streda 14. januára 2015

Nechty celebrít na Golden Globes

Pred pár dňami sa v Holywoode uskutočnilo odovzdávanie cien Golden Globes. My sme sa tejto udalosti síce nezúčastnili ale pripravili sme si pre vás tie najlepšie manikúri, aby ste sa mohli inšpirovať hoc aj tento víkend. Ak ste zvedavé, ktorá celebrita zažiarila s akými nechtami, nech sa páči:

Známa lovkyňa upírov Kate Beckinsale zvolila klasický čierny lak. Tento lak vynikne na väčšine nechtov a aj napriek tomu, že patrí k základným farbám ke veľmi pekný a štýlový.



Žiarivé nechty zvolila Kerry Washington. Krásne nechty nepotrebujú nič viac a preto sa vyhla doplnkom a zvolila len diamantovú obrúčku.



Známa celebritná štylistika Christina Aviles zvolila krásny tmavohnedý lak, ktorý sa jej hodil k šatám. Lak krásne kontrastuje s jej svetlou pokožkou.



Katie Holmes si ladila lak s robustným strieborným náramkom. Na odovzdávanie cien zvolila akoby šedo - striebornú francúzsku manikúru.



Farbu podobnú našej SPARITUAL (from the heart) zvolila Jennifer Aniston. Bordová farba sa hodí na každú príležitosť a pristane každej ruke. Táto farba by vám doma určite nemala chýbať!



Bývalá modelka Camilla Alves zvolila zauijímavú francúzsku manikúru - rosegold metalickú farbu skombinovala s bielymi špičkami. Naozaj krásna kombinácia, ktorá pôsobí štýlovo a luxusne.


Známa herečka Tina Fey aj tento rok ukázala, že v jednoduchosti je krása a na túto udalosť si zvolila jemný takmer priesvitný ružový lak. Nám to však nevadí, nechty sú pekné a upravené.