SPARITUAL

nedeľa 18. januára 2015

Aký ste typ človeka podľa farby :)


Hovorí sa, že farba o človeku veľa napovie. My tomu veríme sa preto sme sa dnes rozhodli trochu zaoberať farebnou typológiou. Porozmýšľajte s nami, ktorú farbu najviac nosíte na nechtoch a uvidíte, či sa zhodnete s psychológmi:

Červená je farba, ktorá podnecuje vášeň. Túto farbu väčšinou obľubujú ľudia, ktorí žijú svoj život s chuťou a naplno. Milovníci červenej majú radi nové a nepoznané, neznášajú nudu a monotónnosť. Sú rodení extroverti. 


Oranžová je slabším odvarom červenej. Symbolizuje človeka spoločenského, ktorý má veľa priateľov. Je pozitívne naladený, dobrý rečník, ktorý srší kreativitou a zmyselnosťou. Oranžová je vhodná vtedy, keď treba liečiť vnútorné emócie a podporiť kreativitu. 

 
Sympatizanti žltej farby sú označovaní ako myslitelia, ktorí vynikajú v logických úlohách. Občas pôsobia rezervovane, ale nie sú plachí. Sú dobrí stratégovia. Vo všeobecnosti žltá symbolizuje slobodu, optimizmus, otvorenosť. 

 
Zelenú majú radi tí, ktorých charakterizuje vytrvalosť, slušnosť a rozum. Ste spoločenským typom osobnosti. Je symbolom nového začiatku, bezpečnosti, prírody. Zelená uvoľňuje napätie a regeneruje. 

 
Čistota, poriadok, pokojný život v pokojnom svete. Tak možno charakterizovať hlavnú túžbu tých, ktorí majú radi modrú farbu. Ste introvert, ktorý je oddaný svojim povinnostiam. Modré oblečenie noste vtedy, keď potrebujete oznamovať dôležité veci a vyžarovať pokoj. 


 
Hnedá predstavuje stabilitu, vytrvalosť, bezpečnosť a usilovnosť. Vo všetkom, čomu sa venujete, dominuje svedomitosť. Ste skromným človekom, ktorý však disponuje viacerými kvalitami. Noste ju vtedy, ak vás čaká náročná práca alebo chcete dať do poriadku svoje financie.