SPARITUAL

utorok 11. novembra 2014

Tipy na Vianočné darčeky: maminka

Ani sa nenazdáme a Vianoce sú čoskoro tu! Preto sme si pre Vás pripravili rubriku Vianoce, kde Vám každý týždeň predstavíme jeden tip na Vianočný darček! Začíname s tipom pre naše maminky, nakoľko maminky sú osoby, ktoré si zaslúžia najviac pozornosti a vďaky za to, čo pre nás urobili.

Čo odporúčame?

Do 15€:

Lak na nechty Jet Setter - jeho cena je v plnom veľkom balení 11€ a je to krásna farba ideálna pre zrelú ženu. Farba je veľmi elegantná a zároveň šmrncovná. Je ideálna na celoročné nosenie a nevyžaduje si nejakú špeciálnu pozornosť.

JEt Setter


Do 20€:

Darčeková sada in Pink je momentálne v akcii na našej stránke a zoženiete ju za neuveriteľných 17€. Sada je ideálnym darčekom pre maminky nakoľko obsahuje 4 veľmi elegantné farby, ktoré sa hodia na každú ruku. Navyše je krásne balená a jej kúpou prispejete na dobrú vec!

Darčeková sada In Pink

Do 30 €:

Close your eyes kúpeľová soľ s vôňou pelargónie. Sparitual kúpeľová soľ je vyrobená zo 70% organických ingrediencií a obsahuje esenciálne oleje, ktoré opantujú nielen Vaše telo ale aj Vaše zmysli. Soľ môžete využiť viacerými spôsobmi či už ako prísadu do vonného kúpeľa alebo samostatne.


CLOSE YOUR EYES® BATH SALTS

Nad 30€:

Neskutočne krásnym darčekom je naša telová sada Infinetely Loving, ktorá obsahuje všetko, čo Vaše telo potrebuje na poriadny relax - kúpeľová soľ Vás krásne zrelaxuje a ukľudní a následne použijete telové mliečko, ktoré Vám dodá krásne sny a dobrú náladu.

Darčeková telová sada INFINITELY LOVING

Všetky výrobky zoženiete v našom e-shope:  http://www.eshop.zahir.sk/