SPARITUAL

sobota 22. novembra 2014

Čo kúpiť pod stromček kamarátke


Kamarátov si treba vždy strážiť pretože sú to ľudia, ktorí Vás podržia nech sa stane čokoľvek. Vianoce sú presne super čas, kedy môžete Vašej kamarátke poďakovať za všetko, čo pre Vás robí a dať jej nejaký milý darček. Dnes Vám preto prinášame zopár tipov na potešenie Vašej kamarátky, pretože mi v SPARITUAL veru vieme, čím potešiť každú kamošku.

Nižší rozpočet:

IMPROVISATION

Ak máte nižší rozpočet jednoznačne odporúčame nazrieť do našich zliav,ktoré nájdete tu: http://www.eshop.zahir.sk/akcia a určite tam vyberiete niečo, čo poteší nielen Vašu kamošku ale aj Vás. My sme vybrali tento prekrásny lak Improvisation, ktorý momentálne zoženiete za cenu 6,6 €. Je to krásna veselá farba, ktorá dodá dobrú náladu nielen Vašej kamoške ale aj každému, kto bude s ňou.

Stredný rozpočet

Darčeková sada EXPLORE

Darčeková sada Explore je sada, ktorá vo všeobecnosti patrí medzi najobľúbenejšie, ktoré máme v ponuke. Okrem dvoch krásnych lakov z kolekcie Explore obsahuje aj krásny náhrdelník vytvorený z ručne zbieraných listov, ktoré boli následne dané do mosadze. Sada je momentálne v akcii a zoženiete ju za 17€. 

Vysoký rozpočet

INFINITELY LOVING® BODY BUTTER

Ak máte vysoký rozpočet jednoznačne odporúčame naše telové maslo Infinitely Loving vo vôni jazmín. Sparitual maslo je niečo úplne iné, na čo ste zvyčajne zvyknuté a okrem toho, že krásne vyživí Vašu pokožku jeho krásnou vôňou ošetrí aj Vaše zmysli. Maslo obsahuje organické fair trade bambucké maslo, vitamíny A,E,F,slivkový olej a plody maqui berry, ktoré pôvodní obyvatelia Chile považujú za posvätné. Jeho cena je 57€.

Tak čo, vybrali ste?