SPARITUAL

pondelok 20. októbra 2014

Starajte sa o Vaše ruky


Určite ste to počuli aj Vy, že ruky sú vizitkou žien či mužov. Množstvo žien na starostlivosť o ruky zabúda alebo ju podceňuje. A k tomu je to také jednoduché! Stačí začať robiť veci pravidelne a zohnať si tie správne výrobky. A to si môžete byť istý, že SPARITUAL tie správne výrobky má. Obzvlášť by sme Vám chceli poradiť tieto:


Naše sérum je vyrobené zo 72% certifikovaných organických ingrediencií.Sérum vysoko hydratuje a regeneruje pokožku pričom regeneruje do hĺbky. V zložení séra nájdete kmeňové bunky zo švajčiarskych jabĺk, extrakt z tekvicových semieno, aloe ferox, extrakt zo sladkého drievka, extrakt z koreňa zo zázvoru. 

Sérum sa vmasíruje do pokožky ideálne dvakrát denne (ráno a večer) a potom, čo sa nechá pôsobiť - aspoň 5 minút na ruky sa nanesie hydratačný krém.





Ako krém jednoznačne odporúčame SPARITUAL Hand Salve, ktorý dokonca obsahuje až 76% certifikovaných organických zložiek. Je ideálny na namáhané, suché, popraskané ruky, pretože jeho regeneračné schopnosti sú úžasné. Obsahuje bambucké maslo, ktoré pokožku neskutočne premastí a vyživý. 

Ak máte hocijaké otázky k výrobkom kľudne sa opýtajte na našom facebooku:

https://www.facebook.com/pages/Sparitual-Slovensko/650092808363601