SPARITUAL

piatok 17. júla 2015

Čo dobre osvieži

INSTINCTUAL® BODY LOTION

Krémovať sa treba aj keď je vonku 35 stupňov, pretože či sa nám to páči alebo nie pribúdajúcimi stupňami volíme aj menej oblečenia, čo znamená, že sa viac odhaľujeme a ukazujeme viac pokožky. Presne v takýchto dňoch si treba dať záležať aby ste nemali suché ruky či nohy a aby bola vaša pokožka krásna hebká a vláčna. Chápeme, že nie každému sa chce teraz používať presladené telové mlieka či iné obdobné produkty a preto sme sa rozhodli poradiť vám skvelé telové mlieko do každého počasia.

V našom sortimente máme úžasné telové mlieko zázvor, ktoré vo vás prebudí nadšenie a chuť do života. Aj keď zázvor prehrieva toto telové mlieko je neskutočne svieže a príjemné a preto vám môže byť skvelým spoločníkom do každého počasia.

Telové mlieko je vyrobené z organických a certifikovaných surovín a obsahuje esenciálny zázvorový olej. Okrem toho obsahuje olivový, sezamový a sójový olej ktoré dokonale zjemňujú pokožku. Všetky tieto ingrediencie a mnoho ďalších z tohoto mlieka robia neskutočne luxusný produkt, ktorý určite odporúčame vyskúšať!